Jeg har besluttet, at jeg vil samle mine bedste tips til en mindre stresset hverdag i denne blog. Det vil indeholde forskellige øvelser og forslag til, hvad du kan gøre i din hverdag for at minimere oplevelsen af en stresset hverdag.

Hvert tips er sat sammen på den måde, at de ikke er særlige besværlige at få implementeret i din hverdag, samtidig med, at de kan have en afgørende betydning for at undgå stress. Har du ikke mulighed eller lysten til at følge samtlige tips helt slaviske, så er det helt ok for små ting kan gøre en stor forskel.

Jeg håber, at du får en lille smule eller meget ud af denne artikelserie, der er til dig, der ønsker en forandring. Hvis du savner noget på listen, så læg da en besked eller send en mail til mig – så vil jeg med glæde opdatere artiklerne, så de bliver så fuldkomne som overhovedet muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig i tilfælde af at du har kommentarer, egne tips eller forslag til forbedringer.

Her finder du oversigten over mine tips, der løbende vil blive udgivet: