Her er

1:1 samtaler

på telefon – fysisk adskilt men psykisk nært

Her er

1:1 samtaler

på telefon – fysisk adskilt men psykisk nært

Kontakt mig

Coronapandemien sætter tanker og følelser i gang. Vi isoleres – nogle med familie – for andre er det for alvor isolation. Alene.

Denne tid påvirker os vidt forskelligt.

Gennem mine telefonsessioner med klienter hører jeg, at mange oplever tiltagende angst og stress. Kroppen begynder at larme med tankemylder og uro i hele kroppen. Bekymringstankerne snurrer rundt igen og igen.  Så det er svært at finde hoved og hale i noget som helst. Det eneste, der træder tydeligt frem er: “Hvordan skal det gå?”.

Det er der ingen, der kan svare på. Men det at finde ro i egen krop er med til, at bekymringstankerne ikke overtager. Derfor har jeg valgt at frigive mine lydfiler, hvor jeg guider i mindfulness. Altså det at være tilstede lige her og nu med det der er.

Tryk her og få adgang til dem alle. Jeg håber, at du vil finde dem brugbare. ♥

Derudover så tilbyder jeg sessioner på telefon – det er nu muligt at få 30 og 60 minutters stresscoaching eller terapi  på skype eller på telefonen. Jeg finder det yderst vigtigt, at det er muligt at kunne række ud og få hjælp. Så kan det godt være at vi isoleres og er fysisk adskilte – men vi kan stadig holde kontakten og være psykisk tæt. Der er andre måder at være mærke nærvær og nærhed og de muligheder skal vi bruge.

Kontakt mig