Her får du et udpluk af mine referencer fra foredrag og forløb. Jeg respekterer, at de fleste af mine klienter ønsker at være anonyme eller delvist anonyme. Så tak til jer, der har delt jeres oplevelse af et forløb hos mig.

Foredrag:

Foredrag i Ældresagen, Næstved:“Marias foredrag var en rigtig god oplevelse. Alle tilhørere var dybt berørte af hendes viden og hendes forslag til hvordan vi kan skabe bedre livskvalitet og “tænke positivt”. Det var GODT GÅET. Maria fangede virkeligt tilhørerne med hendes personlighed”.
Gert Svendsen, aktivitetsudvalget, Ældresagen.

Udtalelser fra forløb:

Jeg har for nylig deltaget i et forløb hos Maria. Jeg var kørt fast i min jobsituation, følte mig stresset og handlingslammet. Jeg havde brug for hjælp til at få sat skub i nogle ideer, som jeg gik med, men som virkede uoverskuelige at sætte igang. Fra allerførste møde følte jeg der var en utrolig god kemi. Jeg følte mig tryg og i meget professionelle hænder. Maria gav mig nogle mindfullness øvelser og redskaber til at få mere ro i sindet og det gav mig mere overskud og klarhed. Igennem forløbet fik jeg “ryddet op” i en masse gamle ting og fik plads og energi til det nye. Til hver gang havde jeg opgaver og ansvaret er nu mit, at bevare den gode energi, som jeg fik gennem forløbet. Jeg har lovet mig selv at huske at bruge de kraftfulde redskaber og tage mig de små stunder til mindfullness“.
Susanne, selvstændig erhvervsdrivende.

Jeg fik stor inspiration og rigtig gode redskaber til at blive opmærksom på, definere og minimere mine stressorer.
Gennem vores samtaler, øvelserne i ‘de 7 gode vaner’ og ‘lektien’ omkring vigtigheden af meditation, god vejrtrækning og fysisk bevægelse blev jeg holdt til ilden og blev mere opmærksom på mine reaktioner og fik dermed også handlekraft til at ændre på nogle uhensigtsmæssige mønstre.
Du fik konkretiseret mit arbejde med mig selv og den stress, der påvirkede min krop og mine tanker. Du gjorde det klart, at det ER muligt at arbejde med stress. Selvom stress er meget individuelt og der er en vis sandhed i, at tiden på mange måder gør arbejdet, så er det af allerhøjeste vigtighed, at der findes mennesker som dig, der kan guide, formidle viden og coache stressramte mennesker, der ofte er handlingslammede og ikke ved, hvor de skal starte og fokusere for at få det bedre
”.
Tilbagemelding fra Trine, ansat i forsikringsbranchen.

Efter et forløb på 7 uger hos Maria, kan jeg på det varmest anbefale hende til alle der står et sted i deres liv hvor de har brug for hjælp til at komme videre. Maria giver dig redskaberne, så du bliver bedre til at kunne håndtere livets mange udfordringer. Med stor faglig viden og med en meget positive indstilling til tingene guider hun dig gennem hele forløbet så du står stærkere og mere rustet til at kunne klare livets mange udfordringer.
Xenia, praktiserende læge.