Mindfuldnessrejser med mig

Jeg elsker at rejse og er meget passioneret omkring mindfulness, så hvorfor ikke kombinere de to ting – mindfulness og rejser? Og det er lige præcis det jeg gør i rejseselskabet Tid til Ro.

Mine kommende ture med Tid til Ro:

  • Sydafrika den 15. august 2017
  • Andalusien den 23. august 2017.
  • Kreta den 18. maj 2018.

Hvorfor mindfulnessrejser?

Hvorfor overhovedet tage afsted og lave mindfulness? det er et godt spørgsmål, men det vi oplever er, at der sker en anden forståelse for hvad mindfulness kan, når du befinder dig i rolige omgivelser. Når du er væk fra din hverdag, hvor kalenderen er pakket til, har du lige pludselig mulighed for at være fokuseret længere tid ad gangen og ikke blive afbrudt af telefoner eller dine børn. Du får altså mulighed for at falde til ro selv og mærke på din egen krop, hvad mindfulness kan for dig. Det er en unik mulighed for at slappe af og sørget for – da alt er arrangeret for dig.

Det gode ved en mindfulnessrejer er, at alt er planlagt for dig, men stadigvæk med frirum til at gøre det du har lyst til. Det er netop det, der er træningen i at være mindfuld – og mærke efter i dig selv hvad du har lyst til. Så du på den måde træner dit eget nærvær og tilstedeværelse. Løbende vil du blive inviteret til at mærke efter, så du ikke ender med at slå automatpiloten til på DIN mindfulnessrejse.