Jeg har sammen med hukommelsestræner Lars Christiansen udarbejdet et specielt forløb, hvori der indgår hukommelsestræning – til dig der oplever dårlig hukommelse – måske du har haft stress inden på livet?

Det ses nemlig mere og mere, at det er hukommelsen, der svigter, når vi har været stresset over længere tid (se tip 8). Og det er ganske alvorligt, da vores hverdag afhænger af vores hukommelse – både på job, men også i privatlivet. Og når du oplever dårlig hukommelse er svært at være til stede i nuet og ikke hele tiden være i fremtiden med alle de ting, vi skal huske, for så glemmer vi lige præcis det, der sker lige her og nu. Og selv om du lærer at være til stede i nu’et er det vigtigt, at du formår at huske, det der sker.

Der er to ting i det – det ene er, at lære at være til stede her og nu. Det andet er, at hvis din hjerne har taget skade af langvarig stress, så du har svært ved at huske.

Det er to ting, der skal genopbygges i dit sind, i din hjerne, i dit liv.

Det kan du beslutte dig for at gøre ved at tilmelde dig vores forløb, hvor der både er stresscoaching, træning af mindfulness og øvelser i hukommelsestræning. Du vil over cirka 10 uger mærke en mærkbar ændring i dig og dine nære vil helt sikkert også kunne mærke dig på en anden måde. Et forløb hos os koster 6000 kroner inklusiv moms.