Jeg brænder for at undervise og formidle teori og nyeste viden på en spændende og inspirerende måde. Mit evige fokus er altid at tale i øjenhøjde, så stoffet bliver spiseligt for den enkelte deltager og deri ligger min fornemmeste opgave at koble teori med praksis. Derfor kobler jeg cases fra det virkelige liv på det teoretiske fundament samt inddrager deltagernes egne erfaringer for derved at skabe et dynamisk læringsfelt. I vil opleve, at I går hjem med med ny viden og håndgribelige værktøjer, som kan tages direkte i brug i jeres hverdag.

I og med at jeg har arbejdet mange år som stresscoach, vejleder, rådgiver og psykoterapeut, har jeg samlet en masse viden om, hvordan mennesket reager i pressede situationer. Det inddrager jeg i spændende og inspirerende workshops og foredrag, som er praksisnære og håndgribelige for den enkelte. Af erfaring kender jeg vigtigheden af, at man kan spejle sig i det, der fortælles. Ellers glemmes det i det, du træder ud af døren. Både mine foredrag og workshops indeholder øvelser, så den enkelte får lov til at mærke “det vi taler om” på egen krop.

Jeg er fast del af underviserteamet på psykoterapeutskolen Tobias-Skolen, hvorfor det med at skabe et læringsrum der både er sjovt, spændende og informativt er en del af min hverdag.

Psykisk overbelastning koster samfundet hvert år rigtig rigtig mange penge. Penge er en ting. Men hvad det koster det enkelte menneske er der ikke en pris på – i tal. Men følelsesmæssigt kaos, udbrændthed og kollaps har en værdi, der ikke kan sættes et tal på. Jeg har derfor specialiseret mig indenfor, hvad den enkelte kan gøre for at kunne med uden udbrændthed. Jeg kredser derfor om emner som:

  • Hvordan det menneskelige sind reagerer i den samfundstruktur, vi lever i.
  • Tempoet er sat op – både i vores indre og det ydre. Hvad betyder det?
  • Hvilke konsekvenser har det for den menneskelige hjerne?
  • Og hvordan finder du tilbage til dig selv?

”Jeg synes at det var en spændende og meget lærerig workshop og jeg har virkelig fået reflekteret over det efterfølgende. Det var nogle gode praktiske øvelser der var med i workshoppen og jeg har helt klart kunne bruge dem og har allerede fået implementeret mange af Marias redskaber i min hverdag. Jeg er blevet gjort opmærksom på hvad jeg selv kan gøre, for at blive mental stærk i mit virke som jordemoderstuderende, men også i mit private liv”,

Ane Hass, Jordemoderstuderende på Københavns professionshøjskole.
“Marias foredrag var en rigtig god oplevelse. Alle tilhørere var dybt berørte af hendes viden og hendes forslag til hvordan vi kan skabe bedre livskvalitet og “tænke positivt”. Det var GODT GÅET. Maria fangede virkeligt tilhørerne med hendes personlighed”.
Gert Svendsen, Aktivitetsudvalget, Ældresagen

”Jeg er, efter Marias workshop, blevet opmærksom på hvor vigtigt det er at styrke sig selv, både på ens studie og privat. Det var en øjenåbner for mig, da vi skulle lave vejrtrækningsøvelser og meditation. At mærke på egen krop, hvor uvant det i virkeligheden føltes at trække vejret helt ned i maven. Jeg har efterfølgende afsat tid ugentligt til ro og fordybelse efter at have mærket, hvor vigtigt det er for mit velvære, fysisk som psykisk

Thea Thetmark, Jordemoderstuderende på Københavns professionshøjskole.

”Jeg syntes at det var tankevækkende og skræmmende at finde ud af hvor mange stresssymptomer der passede på mig selv. Jeg kunne desværre genkende mig selv i mit virke som jordemoderstuderende ud fra Marias foredrag om stress. Det var derfor givende at få nogle konkrete redskaber til at håndtere min stress i forskellige situationer i mit liv”,

Tanya Boksa, Jordemoderstuderende på Københavns professionshøjskole.

Foredrag

Jeg udvikler løbende foredrag til er målrettet jer. Du kan trykke på linket og læse om de populæreste, der er afholdt gennem tiden. Et foredrag er cirka 90 minutter inklusiv en lille pause. Der er tid til spørgsmål undervejs.

Læs mere

Workshops

Jeg udvikler løbende workshops. De mest populære er, hvordan vi sammen kan forebygge stress på arbejdsmarkedet. Mine workshops har en højere grad af deltagerinvolvering end mine foredrag. Derfor er der tid til refleksioner og dynamiske gruppesamtaler undervejs. En workshop er alt fra 90 minutter til en hel dag.

Læs mere

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag omkring hvordan det menneskelige sind reagerer i den samfundstruktur, vi lever i. Tempoet er sat op. Hvad betyder det for  den menneskelige hjerne både privat og i arbejdslivet? Og hvordan finder du tilbage til dig selv? Er du nysgerrig på, hvordan du kan styrke dine ansatte, så kontakt mig og jeg skræddersyr et foredrag til jer.

Læs mere

Workshops

Jeg udvikler løbende workshops. De mest populære er, hvordan vi sammen kan forebygge stress på arbejdsmarkedet. Mine workshops har en højere grad af deltagerinvolvering, hvor der er tid til refleksioner og dynamiske gruppesamtaler undervejs.

Læs mere

Skriv eller ring til mig for at høre mere.

Maria Louise Jalksø

Kontakt

Hvert foredrag og hver workshop er fuldstændig skræddersyet til dine behov. Vi taler sammen om, hvad du ønsker for den dag, du planlægger. Kontakt mig uforpligtende for at høre nærmere.