Her er

Foredrag

inspirerende, indlevende og tankevækkende

kontakt mig

Her er

Foredrag

inspirerende, indlevende og tankevækkende

Kontakt mig

Jeg har udviklet en række foredrag, som alle har et mål. Det er, at I går hjem med hovedet fyldt med læring, AHA oplevelser og konkrete værktøjer til at implementere i en travl hverdag. Den travle hverdag er svær at komme uden om, men vi kan som mennesker og forbrugere gøre vores til at passe på os selv. Dertil har jeg udviklet disse tre foredrag:

Mind Your Brain – et foredrag om, hvordan du passer på din hjerne uden stress. Din hjerne er afgørende for en velfungerede hverdag, som byder på mange mange roller: ansat/leder, mor/far, partner, søster/bror, veninde/ven, datter/søn og så videre. Roller vi skal forholde os til, navigere i og som vi kan vil gøre godt. Hvem ønsker ikke at være en god forælder eller en god partner? De fleste kan være enige i, at det at være en god X kræver at man er psykisk tilstede. Men hvordan er man så det, når hovedet er fyldt med alt det man skal huske? Det er stressende og kan give stress og kan give mange lange sygedage. Mit foredrag Mind Your Brain omhandler netop, hvordan du passer på din hjerne og dermed kan forblive en aktiv medspiller på arbejdsmarkedet. Læs mere her

Mind Your Mind – et foredrag om, hvordan du passer på dig i en stressed hverdag. Det adskiller sig fra Mind Your Brain ved at inddrage flere psykologiske refleksionsspørgsmål fx. hvad er det, der driver os på job, hvad er det jeg efterstræber, men aldrig har følelsen af at få nok af? Her træder vi altså et skridt længere ind i psyken, så du forstår de underliggende mekanismer, der træffer dine valg. Ved at forstå det, får du dermed en valgmulighed for at vælge anderledes og mere hensigtsmæssigt.