Search
Search Menu

Stresscoaching i København

Føler du også nogle gange, at det hele bliver lidt for meget?

Stresscoaching i København er den bedste og hurtigste vej ud af stress for dig, der bor i hovedstadsområdet. Det er en metode, som er udviklet af eksperten inden for stresscoaching Bjarne Toftegaard. Derudover anvender jeg Jon Kabat-Zinns tilgang inden for mindfulness og meditation, som hedder Mindfulness Baseret StressReduktion (MBSR). Jeg har selv indtalt hans guidede meditationer på dansk, som du få adgang til ved et forløb hos mig. Denne tilgang har været anvendt i USA i 35 år og er meget effektiv mod stress, depression og smerter.

Stress er noget, der skal tages alvorligt Mange har været i andre forløb for stress før, måske hos en psykolog, som de har fået betalt af deres arbejde. Men kender man ikke til stress og ved, hvordan man knækker koden, så er det svært at bryde den onde spiral. Andre har været til lægen, da de har uforklarlige smerter og sover dårligt om natten. Signaler som du måske ikke umiddelbart forbinder med at være stresset, da du måske godt kan lide, at det går lidt tjep. Men for mig som stresscoach er de signaler ganske alvorlige. For mig er det et signal om, at noget er galt. For mig er det et tydeligt signal om at DIN krop forsøger at fortælle DIG noget. Folk der ignorerer de signaler, som kroppen sender og fortsætter i samme mønster som hidtil, har stor risiko for et endeligt stresskollaps, brænde ud og ende i en depression. Sagt med andre ord, så er det vigtigt at lytte efter din krop. Og er du først kollapset, tager det lang tid at blive bygget op igen til det stærke menneske, som du var før, du blev stresset.

Stresscoaching i København kan være løsningen for dig, der bor i hovedstadsområdet.

Det kan ramme alle Det lyder hårdt, men vi kan alle blive ramt af stress, store som små, unge som gamle, mænd som kvinder. Det er enormt mange diskurser omkring hvad stress er, og hvem det rammer. Men stress er ikke bare noget der rammer og slår ned som et lyn fra en klar himmel. Oftest er stressen blot vokset over en længere periode, og til sidst har du fået nok. Det er sikkert først, når vi begynder at tale om det, vil du kunne genkende mønstre og handlinger. Mønstre og handlinger, der alle har været byggesten i denne mur af stress, du har fået stablet op undervejs. Det er den mur vi bryder ned sten for sten – og det er netop her, stresscoaching kommer ind i billedet.

Fysiske og psykiske handlinger – måske endda ubevidst? Undervejs vil du måske erfare at meget af den stress, som du har oplevet både er fysiske handlinger, men også tanker. Dine tanker kan være enormt stressende for dig selv uden, at du måske er klar over det, eller ved hvordan du lige skal ændre dit tankemønster, som du måske har haft lige så længe du husker. Meditation er enormt brugbart til netop at blive opmærksom på din egen – måske ubevidste – produktion af tanker – mange kalder det “monkeymind”. Ved meditation og mindfulle øvelser lærer du at stoppe op og pause din hjerne – du går fra “doing mode” til “being mode”.

Stresscoaching i København – klinikken ligger på Vesterbro i hjertet af København

I et forløb med stresscoaching arbejder vi sammen på at du får det bedre på alle parametre både psykisk og fysisk. Vi arbejder på at du får mere overskud, en bedre “work’n life balance” og dermed mere livsglæde ind i dit liv – igen. Stresscoaching vil hjælpe dig med at lære en masse ting om dig selv, der betyder at du aldrig vil tillade dig selv at blive stresset igen. Du har lært at lytte til din egen krop og alle de signaler, som den sender ud for netop at fortælle dig, at nu er det nok!

Stresscoaching er til dig, der har brug for en hjælpende hånd – og den får du her hos mig.

Kontakt