Search
Search Menu

Terapi & coaching

Er du løbet tør for din benzin?

Du har lige set et billede af en bil, der ser “lidt” rusten og tørlagt ud – det kan være du genkender det scenarie fra dit eget liv? Jeg kan fortælle dig, at billedet er taget midt i en ørken i USA – meget tæt på det tørreste sted i hele USA – der er ikke meget liv tilbage og der langt til næste benzinstation. Løbet er dog nok kørt for denne bil, men måske du kan nå at fylde benzin på dig, så du kan køre igen…

Det kan være en måde at beskrive ens indre landskab på. At du oplever uro i dit indre landskab, at du er “tørret” ud og ikke længere kan genkende dig selv. Det er frustrerende, men det vigtigste er, at du handler og rækker ud efter nogen, som kan hjælpe dig til at komme på rette spor igen. Det kan være mange forskellige symptomer, du mærker: Tristhed, uoplagthed, stress, uro, depressive tanker, alt for mange tanker, svært ved at sove, bekymringer og meget andet.

Måske du har kørt for længe uden at passe på dig selv, måske du har fyldt forkert næring på og har brug for noget helt andet?

Sammen med mig, kan du finde ud af, hvilken benzin der skal fyldes på din tank, så du kan køre mere sikkert i fremtiden og rent faktisk nå derhen, hvor du gerne vil.

Alt efter hvad du kommer med af tema, som kan være alt fra stress og depression til eksistentielle temaer og alt der i mellem, kan der strikkes et forløb sammen til dig. Der er ingen forløb, der er ens, da alle der sidder i stolen over for mig er helt unikke.