Search
Search Menu

Psykoterapi i København

Psykoterapi i København

Psykoterapi i København er en brugbar samtaleteknik, hvis du oplever at du er stagneret i dit liv eller bliver ved med at køre rundt i det samme mønster. Via samtaler kan du få en større forståelse for, hvorfor dit liv er som det er og begynde at se andre muligheder at handle på. Når du først begynder at arbejde med dig selv, så vil den stagnerede energi ændre sig og du vil opleve et større flow i din krop. Det kan være svært at forstå, hvis man aldrig har prøvet det. Men hvis man bliver ved med at gemme ting væk i sin psyke, så vil det på et tidspunkt dukke op igen.

Ved psykoterapi i København arbejder jeg intensivt både med krop og sind. Jeg er overbevist om, at alt lagres i kroppen. Sagt med andre ord, at kroppen husker det du helst vil glemme. Der kan opstå spændinger rundt omkring i kroppen, som alt sammen kan have en psykisk årsag. Ved at gå på opdagelse i din krop og massere spændingerne blidt, kan det være med til at løsne op for det, du helst vil glemme.

Den blide tilgang

Netop blidheden går igen. Jeg er optaget af, hvordan kroppen hænger sammen og jeg har en overbevisning om, at vi ikke kan tvinge noget igennem uden at der opstår modstand. Derfor arbejder jeg med blide og langsomme tryk og massage, da jeg på den måde arbejder med din krop og ikke imod den. Via min uddannelse har jeg fået indsigt i, hvordan muskler, nerver og bindevæv hænger sammen, som giver mig en forståelse af hvordan krop og psyke hænger uløseligt sammen.

Der kan arbejdes med alle temaer. Det kan være en følelse af indre tomhed, svært ved at mærke sig selv, en følelse af ikke at være rigtig glad, traumer og traumatiske hændelser, stress, misbrug, spiseforstyrrelser, relationelle udfordringer, en oplevelse af at livet bliver ved med at gentage sig selv og – det kan være alt muligt, du oplever i dit liv, som du ved er uhensigtsmæssigt for den måde, du dybest set ønsker at leve på.

Tøv ikke med at kontakte mig til en uforpligtende telefonisk samtale.

Kontakt