Search
Search Menu

Psykoterapi i København

Psykoterapi i København

Psykoterapi i København er en brugbar samtaleteknik, hvis du oplever at du er stagneret i dit liv eller bliver ved med at køre rundt i det samme mønster. Via samtaler kan du få en større forståelse for, hvorfor dit liv er som det er og begynde at se andre muligheder at handle på. Når du først begynder at arbejde med dig selv, så vil den stagnerede energi ændre sig og du vil opleve et større flow i din krop. Det kan være svært at forstå, hvis man aldrig har prøvet det. Men hvis man bliver ved med at gemme ting væk i sin psyke, så vil det på et tidspunkt dukke op igen.

DU kan sammenligne det med, at du står i vandet og har en stor badebold ved din side – du gør alt for at holde den under vand, da du ikke vil se på den. I det øjeblik du kigger den anden vej, så hopper badebolden op igen.

Det samme sker med den ubearbejdede psyke, som bare køre i hamsterhjul – dit mønster gentager sig igen og igen.

Ved psykoterapi i København arbejder jeg intensivt både med krop og sind. Jeg er overbevist om, at alt lagres i kroppen. Sagt med andre ord, at kroppen husker det du helst vil glemme. Der kan opstå spændinger rundt omkring i kroppen, som alt sammen kan have en psykisk årsag. Ved at gå på opdagelse i din krop og massere spændingerne blidt, kan det være med til at løsne op for det, du helst vil glemme.

Der kan arbejdes med alle temaer. Det kan være en følelse af indre tomhed, svært ved at mærke sig selv, en følelse af ikke at være rigtig glad, traumer og traumatiske hændelser, stress, misbrug, spiseforstyrrelser, relationelle udfordringer, en oplevelse af at livet bliver ved med at gentage sig selv og – det kan være alt muligt, du oplever i dit liv, som du ved er uhensigtsmæssigt for den måde, du dybest set ønsker at leve på.

Tøv ikke med at kontakte mig til en uforpligtende telefonisk samtale.

Kontakt