Search
Search Menu

Psykoterapi – som min øveklient?

Har du behov for psykoterapi og vil du være min klient?

Jeg er på fjerde og dermed sidste år af min uddannelse. Psykoterapi er godt for dig, der oplever at livet ikke er som det bør være eller som du ønsker det skal være. Det kan være alt fra en svær periode i livet til traumatiske oplevelser, der stadig fylder. Det at være med et andet menneske, der lytter og er nærværende kan være afgørende for at blive helet op indvendig. Når svære ting fylder, tager det uforbeholdent meget energi – og det er lige præcis den energi, der kan bruges til så meget andet godt i dit liv. Men psykoterapi handler ikke kun om at have det dårligt, det kan også bruges af dig, der har det godt, men ønsker en sparringspartner. At undersøge hvorfor livet blev som det blev. Undersøge om det kan være anderledes. Det er nysgerrigheden og åbenheden der kan folde dig ud som menneske, så du kan leve autentisk fra den du dybest set er.

Jeg er på fjerde år af psykoterapeutuddannelsen på Tobias-Skolen og søger løbende øveklienter, da det er en del at mit uddannelsesforløb.

Jeg har været selvstændig med eget firma i tre år, hvor jeg tilbyder life- og stresscoaching, hypnoterapi, mindfulness samt nu psykoterapi. Det betyder, at jeg kan skræddersy forskellige forløb, alt efter hvad du kommer med, og hvad du vil gå i dybden med eller er nysgerrig på at undersøge nærmere. Det er et trygt og varmt rum hos mig – plads til hele dig. Desuden har jeg seks års erfaring som rådgiver/vejleder for psykisk sårbare. Du kan læse mere om mig her og hvad jeg har at tilbyde af forskellige sessioner og forløb på min hjemmeside www.malouja.dk.

1 session (75 min): 500 kr. Også muligt på skype eller over telefonen.

Kontakt mig herunder for at lave en aftale eller ring på 31 32 81 18:

Kontakt