Search
Search Menu

Luksus mindfulnessrejse til Marrakech

6 dages mindfulnessrejse til Marrakech, Marokko i februar 2018

Line og jeg har ledt efter den perfekte destination til vores mindfulnessrejse og har fundet den i landet Marokko. Vi har ledt efter et sted, der rummer stilheden, lækker mad, luksuriøse omgivelser og plads til bare at være. Det har vi fundet i Marrakech, hvor valget er faldet på La Masion des Oliviers, som er et lækkert 4 stjernet hotel 10 km. fra selve medinaen i Marrakech. Det betyder, at her er der ro. Og samtidig betyder det, at du let kan aflægge medinaen et besøg, hvis du vil dufte til landets krydderier på det lokale marked. Hotellet hjælper med at bestille taxa, så du bare skal stige ind i den og lade sig transportere, hvis du har lyst til se lidt mere af byen. Du kan også vælge at blive og lade dig opsluge af de rolige omgivelser.

Vi anbefaler denne rejse til alle, der lever et travlt liv, hvor kalenderen er fyldt og dagene kører derud af på automatpiloten. Rejsen er til dig, der har behov for en pause fra hverdagen og har lyst til sol og varme i februar, mens det regner og måske sner herhjemme i Danmark.

Mindfulness og opholdet

Opholdet har fokus på at skabe ro i dit sind – det sker ved daglige guidede meditationsøvelser samt blide yogalignende stræk. Når dagen starter med blidhed, sker der noget andet i kroppen. Dit sind og din krop bliver genopladet og du vil mærke en dybere ro i dig selv. Der vil være adgang til poolområdet, hvor du kan læse en bog eller bare nyde stilheden. En af eftermiddagene inviterer vi til foredrag. Det handler om “åndedrættets hemmelige skatte” samt “hvad sker der egentlig i hjernen, når du lever et hektisk og travlt liv?”. Her vil vi give dig input til, hvd du selv kan gøre for at skabe ro i hverdagen og dermed få større overblik og overskud – også derhjemme.

Mindfulness og små hold

Vi glæder os til at vise dig området og dele de rolige omgivelser med dig. På vores mindfulnessrejse er der plads til max 20 deltagere.

Du er velkommen til at ringe på 31 32 81 18, hvis du har spørgsmål. Læg en besked, hvis jeg ikke tager den og jeg ringer retur.

Pris og afgange – læs her

Program og billeder – se her

Hvem er vi? – læs her