Search
Search Menu

Hypnoterapi

Hypnoterapi i København – på Vesterbro

Jeg tilbyder hypnoterapi i København – hypnoterapi er meget virkningsfuldt, hvis du har et ønske om at stoppe med for eksempel en afhængighed. Vi kan have mange forskellige afhængigheder, men dem de fleste kender til er dem, der involverer rygning, mad, træning, shopping, arbejde, hasardspil, sex, internetsurfing og ja, der kan være enormt mange måder at være afhængig af noget på.

Vi genskaber den tilstand, der føles godt

Det der kendetegner en afhængighed er, at man prøver at genskabe en indre tilstand, hvor man føler sig bedre tilpas. Det ses for eksempel ved trøstespisning – man trøster sig selv med mad for måske at opnå en indre ro. Og bagefter oplever man måske dårlig samvittighed over at have spist – og så er man lige vidt. Mange gange er man slet ikke bevidst om sit eget mønster, men det bliver tydeligere under en session.

Lad os fjerne fobier, dårligt selvværd, lasterne..

Hypnoterapi er også virkningsfuldt, hvis du har dårligt selvværd, selvtillid, lider af eksamensangst eller diverse fobier – det kan være flyskræk, bange for edderkopper og lignende. Men vi kan også arbejde med meget andet. Du skal se det som en mulighed for at slippe noget, som du måske har arbejdet længe på at slippe, men at det ikke rigtig er lykkedes endnu. I hypnoterapi går jeg et lag dybere i dit sind, da jeg går ind og arbejder med dit ubevidste sind. Det er altså en form for omprogrammering af dine mentale strukturer. Det er vigtigt for mig at forklare, at du til hver en tid kan afbryde sessionen under hypnose. Der er altid en form for bevidsthed til stede, når det ubevidste får plads.

Vi tager os den tid, der skal til

Derfor skal du afsætte to timer til en session. Det er ikke sikkert, at der bliver brugt to timer, men det er bare vigtigt have den fornødne tid. Det er nemlig uvist, hvad der kan dukke op, når vi arbejder med det ubevidste. Det er altså en anden arbejdsmetode end coaching eller andre former for terapi.

Jeg tilbyder hypnoterapi i København V – i behagelige og private forhold, så du har mulighed for at slappe helt af.

Kontakt