Search
Search Menu

Hvem er jeg?

Min baggrund

Jeg har en baggrund som kandidat i pædagogisk sociologi, hvorefter jeg har videreuddannet mig hos Manning Inspire som life- and business coach og derefter en overbygning til stresscoach hos Bjarne Toftegaard, hvor jeg efterfølgende har arbejdet som frivillig i 2 år. Yderligere har jeg taget uddannelsen i MBSR metoden, der er udviklet af Jon Kabat-Zinn, USA. MBSR står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion. Der er evidens baseret forskning bag 35 års studie af, hvordan mindfulness virker på patienter med enten stress-, depression- eller smertesymptomer. Og, der er gode resultater! Derfor har jeg indtalt mine egne lydfiler med mindfulness, som du vil få tilsendt, når du starter et forløb hos mig. Hvis du er nysgerrig på at se, hvilke uddannelser, kurser oll. jeg har taget løbende – så læs mere her.

Min filosofi i omgang med mine klienter

Jeg gør meget ud af at skabe et trygt rum for mine klienter, da det er den vigtigste faktor for at turde gøre sig sårbar for derefter at bygge sig selv op igen. Det er en proces, der tager tid.

Hos mig er der tid.

Et citat som jeg en gang læste af Henry Ford, som hænger ved i mit sind er dette: “Uanset om du tror, du kan, eller tror du ikke kan, har du sikkert ret”. Et enkelt citat med stor kraft. Et citat jeg finder relevant at hæfte sig ved, når man er ramt i livet af den ene eller anden årsag – det er ofte i den tilstand, at man overbeviser sig selv om, at man ikke kan….